BINO DŘEVO Motorická kostka *DŘEVĚNÉ HRAČKY*
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

BINO DŘEVO Motorická kostka *DŘEVĚNÉ HRAČKY*

1 068,00 Kč S DPH

1 068,00 Kč Bez DPH

notifications_active Poslední kus skladem

ad2.jpg

ad.jpg

Multifunkční motorická kostka je kvalitní dřevěnou hračkou pro malé šikulky. Díky rozmanitým aktivitám, které mohou děti na každé stěně kostky plnit, procvičují jemnou motoriku ruky, logiku a soustředěnost. Snadno se tak naučí novým dovednostem a to vše formou legrace a zábavy. Multifunkční dřevěná motorická kostka se stane nejen oblíbenou hračkou, ale vzdělávací pomůckou pro vaše malé šikulky.

Tato hračka je vyrobena z kvalitního dřeva. Barvy jsou zdravotně nezávadné. Kostka napomáhá rozvoji motoriky dětí, vnímání tvarů, s její pomocí lze učit hodiny a počítání.

Firma Bino Europe k.s. je nástupnickou firmou společnosti Olymp, export-import Klatovy. Již 20 let je tato společnost výrobním specialistou vyrábějící zejména dřevěné hračky, nábytek pro děti i zařízení do mateřských školek a školních družin. Veškeré hračky mají zdravotní atest a splňují všechny normy EU. Bino nabízí kvalitní dřevěné hračky v moderním designu a svěžích barvách a každoročně přivádí na trh celou řadu novinek.

Dřevěné hračky jsou oblíbené nejen dětmi, ale i rodiči.Hračky ze dřeva patří mezi zdravotně nezávadné hračky.

Rozměry dětské hračky (š v h): 23 x 22 x 34cm
Materiál: dřevo

Cena je uvedena za 1 kus hračky
Hračka je vhodná pro děti od 1 roku
Bino
44858
2 ks
4019359841895
ol84189

PPL

přepravní společnost (expresní doručení na Vaši adresu) - většina zásilek je doručena do 24 hodin od expedice zásilky

► Možnost zaslání zavedenou přepravní společností na soukromou či firemní adresu. Doručení zboží ve většině případů již následující pracovní den.

ZÁSILKOVNA

výdejní místa (osobní odběr kdekoliv chcete) - většina zásilek je doručena do 24 hodin od expedice zásilky

► Zboží si můžete vyzvednout osobně, na výdejním místě Zásilkovny.cz v rámci České Republiky i Slovenska, nebo i jiných zemí, které si sami zvolíte. Informaci o tom, že je zboží pro Vás již přichystáno, obdržíte formou SMS či e-mailu. Seznam všech aktuálních výdejních míst Zásilkovny.cz jak v České Republice tak na Slovensku, naleznete v interaktivní mapce zde . Na výběr požadovaného výdejního místa budete dotázáni v průběhu finalizace objednávky. Doručení zboží ve většině případů již následující pracovní den.

KAMARO ZLÍN

osobní odběr na prodejně (vyzvednutí přímo u nás) - většinou je zboží připraveno do 10 hodin od přijetí objednávky.

► Zboží si můžete také vyzvednout osobně na naší prodejně v centru Zlína. Jakmile bude zboží připraveno k odběru, oznámíme Vám to prostřednictvím e-mailu. Zboží bude pro Vás přichystáno na adrese:

  • Potoky (Kvítková) 552, 760 01 Zlín

Zboží si můžete vyzvednout v pracovní dny od 8:30 do 18:00 hod. a v sobotu od 8:30 do 12:00 hod.

chat Komentáře (0)