INTEX Člun nafukovací Explorer Pro 100 na vodu 160x94x29cm 58355
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

INTEX Člun nafukovací Explorer Pro 100 na vodu 160x94x29cm 58355

722,00 Kč S DPH

722,00 Kč Bez DPH

notifications_active Poslední kus skladem

ad2.jpg

ad.jpg

58355 Nafukovací dětský člun EXPOLORER Intex - Dětský nafukovací člun pro 1 osobu do vody na letní vodní radovánky pro malé plavce. Dětské vozítko, které zpestří pobyt ve vodě všem malým plavcům.

Člun má nafukovací dno pro zvýšení komfortu, záchytné lano po celém okraji, pevné úchyty, držadlo na čele člunu, úchyty pro pádla (pádla nejsou součástí), tři vzduchové komory s dvojitým ventilkem. Opravná sada přiložena.

Nafukovací hračky a potřeby Intex splňují nejpřísnější bezpečnostní normy na zpracování a použité materiály.

Udělejte radost svým dětem a pořiďte jim některou z nafukovacích hraček k vodě. Ať už se jedná o lehátko, plovací kruh, vestu, rukávky nebo člun pro budoucí mořeplavce, plavecké brýle a potápěčské sety pro nastávající oceánology nebo třeba bazénky pro menší a větší vodomily, kteří se chtějí jen tak ráchat, určitě jim tyto vodní hračky udělají velkou radost! Vždyť bez těchto hraček a doplňků na horké letní dny by se neobešla žádná pořádná dovolená. Ideální společník na lenošení na letní dovolené u vody - u moře, na pláži či u rybníka. Ve vodě můžete zažít spousty zábavy!

Rozměry dětského člunu (d š v): 160 x 94 x 29cm
Velikost balení (d v š): 30 x 26,5 x 10 cm
Barva: červená
Maximální zatížení je 80 Kg.

Hračka je vhodná pro děti od 3 let
Cena je uvedena za 1 kus hračky
Intex
28103
1 ks
6941057453552
it58355

PPL

přepravní společnost (expresní doručení na Vaši adresu) - většina zásilek je doručena do 24 hodin od expedice zásilky

► Možnost zaslání zavedenou přepravní společností na soukromou či firemní adresu. Doručení zboží ve většině případů již následující pracovní den.

ZÁSILKOVNA

výdejní místa (osobní odběr kdekoliv chcete) - většina zásilek je doručena do 24 hodin od expedice zásilky

► Zboží si můžete vyzvednout osobně, na výdejním místě Zásilkovny.cz v rámci České Republiky i Slovenska, nebo i jiných zemí, které si sami zvolíte. Informaci o tom, že je zboží pro Vás již přichystáno, obdržíte formou SMS či e-mailu. Seznam všech aktuálních výdejních míst Zásilkovny.cz jak v České Republice tak na Slovensku, naleznete v interaktivní mapce zde . Na výběr požadovaného výdejního místa budete dotázáni v průběhu finalizace objednávky. Doručení zboží ve většině případů již následující pracovní den.

KAMARO ZLÍN

osobní odběr na prodejně (vyzvednutí přímo u nás) - většinou je zboží připraveno do 10 hodin od přijetí objednávky.

► Zboží si můžete také vyzvednout osobně na naší prodejně v centru Zlína. Jakmile bude zboží připraveno k odběru, oznámíme Vám to prostřednictvím e-mailu. Zboží bude pro Vás přichystáno na adrese:

  • Potoky (Kvítková) 552, 760 01 Zlín

Zboží si můžete vyzvednout v pracovní dny od 8:30 do 18:00 hod. a v sobotu od 8:30 do 12:00 hod.

Mohlo by vás také zajímat
chat Komentáře (0)